Massage in uw bedrijf

Nu de economie weer aantrekt en het in de meeste bedrijven weer drukker begint te worden heeft u als werkgever belang bij een laag ziekteverzuim en vitale werknemers. Één ziektedag kost u als werkgever tenslotte al snel 250 euro. Bij regelmatige toepassing kunnen stoelmassages een bijdrage leveren aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

 

Een Stoelmassage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om in een werkomgeving toe te passen.

 

Tijdens deze ongeveer 20 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect. Uw werknemers zullen zich na de behandeling als herboren voelen en energieker hun werkzaamheden hervatten.

 

Bovendien zijn stoelmassages binnen uw bedrijf volledig fiscaal aftrekbaar als u een arboplan heeft waar stoelmassage deel van uitmaakt, de massages onder werktijd plaatsvinden, en er geen sprake is van een eigen bijdrage of privébesparing voor de werknemer.

Mocht na het lezen van deze pagina uw interesse gewekt zijn om stoelmassages binnen uw bedrijf te introduceren, laat dan een bericht achter via de contactpagina zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.