Massage in uw bedrijf

Nu de economie weer aantrekt en het in de meeste bedrijven weer drukker begint te worden heeft u als werkgever belang bij een laag ziekteverzuim en vitale werknemers. Één ziektedag kost u als werkgever tenslotte al snel 250 euro. Bij regelmatige toepassing kunnen stoelmassages een bijdrage leveren aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

 

Een Stoelmassage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om in een werkomgeving toe te passen.

 

Tijdens deze ongeveer 20 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect. Uw werknemers zullen zich na de behandeling als herboren voelen en energieker hun werkzaamheden hervatten.

 

Bovendien zijn stoelmassages of reflexzone massages binnen uw bedrijf volledig fiscaal aftrekbaar als u een arboplan heeft waar stoelmassage deel van uitmaakt, de massages onder werktijd plaatsvinden, en er geen sprake is van een eigen bijdrage of privébesparing voor de werknemer.

Mocht na het lezen van deze pagina uw interesse gewekt zijn om stoelmassages binnen uw bedrijf te introduceren, laat dan een bericht achter via de contactpagina zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.Nieuw: Bamboe Stoelmassage voor bedrijven:

Een nieuwe dimensie in stoelmassage! U wordt gemasseerd met de stevigheid van de bamboestok en de zachtheid van mijn handen. Deze stoelmassage wordt net als de traditionele stoelmassage over de kleding heen gegeven en tijdens deze behandeling worden rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen, benen en zelfs de voeten gemasseerd. Uiteraard kan hier maatwerk in geleverd worden.


                                         Hand- of Voetreflexmassage voor bedrijven:

Een moment van ontspanning voor uw medewerkers!! Juist door deze massages kunnen uw medewerkers even "het hoofd leegmaken" om daarna weer met een frisse blik het werk te hervatten. Eventueel facultatief te combineren met de Stoelmassages zodat er een keuzemogelijkheid ontstaat