Massage in uw bedrijf

Nu de economie weer aantrekt en het in de meeste bedrijven weer drukker begint te worden heeft u als werkgever belang bij een laag ziekteverzuim en vitale werknemers. Één ziektedag kost u als werkgever tenslotte al snel 250 euro. Bij regelmatige toepassing kunnen stoelmassages een bijdrage leveren aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

 

Een Stoelmassage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om in een werkomgeving toe te passen.

 

Tijdens deze ongeveer 20 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect. Uw werknemers zullen zich na de behandeling als herboren voelen en energieker hun werkzaamheden hervatten.

 

In het verleden is goedgekeurd dat stoelmassages altijd generiek onder de gerichte Arbo vrijstelling vielen. Met ingang van 1 januari 2022 is dat niet langer het geval. Indien stoelmassage op de werkplek wordt aangeboden, geldt hiervoor over het algemeen een nihil waardering. De kosten drukken zo niet op de vrije ruimte van de werkkostenregeling. Ook wordt er geen eindheffing van 80% over berekend. Goed nieuws dus als u wil investeren in preventie op de werkvloer. Daarnaast kunnen deze voorzieningen in individuele situaties mogelijk wel onder de gerichte Arbo vrijstelling vallen.

Mocht na het lezen van deze pagina uw interesse gewekt zijn om stoelmassages binnen uw bedrijf te introduceren, laat dan een bericht achter via de contactpagina zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.Nieuw: Bamboe Stoelmassage voor bedrijven:

Een nieuwe dimensie in stoelmassage! U wordt gemasseerd met de stevigheid van de bamboestok en de zachtheid van mijn handen. Deze stoelmassage wordt net als de traditionele stoelmassage over de kleding heen gegeven en tijdens deze behandeling worden rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen, benen en zelfs de voeten gemasseerd. Uiteraard kan hier maatwerk in geleverd worden.


                                         Hand- of Voetreflexmassage voor bedrijven:

Een moment van ontspanning voor uw medewerkers!! Juist door deze massages kunnen uw medewerkers even "het hoofd leegmaken" om daarna weer met een frisse blik het werk te hervatten. Eventueel facultatief te combineren met de Stoelmassages zodat er een keuzemogelijkheid ontstaat