Even voorstellen

Mijn naam is Richard Pietjouw en ik heb een passie voor massage. Na jarenlang een kantoorbaan te hebben gehad, heb ik eind 2014

besloten mijn passie te gaan volgen en ben ik eindelijk datgene gaan doen waar mijn hart ligt.

Ik vind het ontzettend mooi om mijn handen te laten spreken en mijn cliënten te laten ontspannen. Dat geeft mij de motivatie en positieve energie om hiermee verder te gaan. 

 

 

Als Massagetherapeut geef ik massages vanuit de holistische visie wat betekent dat de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie.

 

 

Daarnaast heb ik specialisaties gevolgd voor Bioresonantie, Dorntherapie, Stoelmassage en Bamboe Stoelmassage, Kruidenstempelmassage, Hotstone massage en op energetisch gebied Reiki 1 en 2, Klankschaalmassage, Chakra-balancing, Ayurvedische massage, Metamorfose massage en Fonoforese, het werken met stemvorken.  Mijn streven is dan ook om mijn kennis en vaardigheden te blijven vergroten en uw beleving van mijn massages nog completer te maken.