Klankschaalmassage: 

 

Een klankschaalmassage is een helende massage waarbij er klankschalen worden

aangeslagen. Deze klankschalen kunnen op je of naast je worden geplaatst en de klanken en trillingen voel je door je hele lichaam.
Je lichaam wordt dankzij de trillingen als het ware gemasseerd. Deze behandeling is gebaseerd op het gegeven dat het lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat. Door dit water door middel van schudden, wiegen of trilling in beweging te brengen wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en het geeft een diepe ontspanning van het lichaam.


Chakra Balancing:

 

 

Tijdens deze behandeling worden de 7 hoofdchakra's met elkaar in balans gebracht.
Het brengt u rust, ontspanning en evenwicht in deze hectische tijden. 


Metamorfose massage: Transformatie: Het mooiste wat je kunt worden is jezelf


De metamorfose massage is een zachte massagevorm, waarbij met lichte aanraking de voeten, de handen en het hoofd worden gemasseerd. Tijdens deze behandeling ligt de nadruk met name op een verandering van binnenuit, vanuit jezelf. Door deze massage treedt er mogelijk een verbetering op, op psychisch-, lichamelijk- en emotioneel gebied. Je kunt diepgewortelde energieblokkades los gaan laten. De oorsprong van deze energieblokkades ligt in de periode tijdens de zwangerschap, de 9 maanden die je voor je geboorte in de baarmoeder hebt door-       gebracht.

De metamorfosemassage is een massage die je bewuster maakt van jezelf: hoe sta je in het leven, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?


Reikibehandeling:

 

Deze Japanse energetische techniek werkt met zachte aanraking en wordt over de kleding heen gegeven.

 


Reiki brengt u balans en ontspanning en bevordert genezing.
Een Reikibehandeling kan verlichting bieden bij bijvoorbeeld stress, slapeloosheid, vermoeidheid en hoofdpijnklachten.


Fonoforese Voetreflexbehandeling

 
Ook deze behandeling is gebaseerd op het gegeven dat het lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat. Door dit water door middel van schudden, wiegen of trilling in beweging te brengen wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en het geeft een diepe ontspanning van het lichaam.

Tijdens de fonoforese Voetreflexbehandeling stimuleer ik de reflexzones van de voet en de meridianen met stemvorken van verschillende frequenties, passend bij de betreffende voetreflexzone en energiebaan.