Behandelingen

Nieuw: Thema massages, pure verwennerij voor lichaam, geest en energiesysteem

Deze behandeling is pure verwennerij voor lichaam, geest en energiesysteem. De behandeling start met het kiezen van het thema dat op dat moment bij u past. Ieder thema heeft zijn eigen geurfrequentie, een eigen kruidenthee en voor de energetische balans eigen edelstenen die tijdens de behandeling gebruikt worden. Deze stenen worden tevens aan het water toegevoegd wat u na afloop in een glaasje geserveerd krijgt. U kunt kiezen uit de volgende thema's: PURIFYING, SILENCE, WARMING, MEDITATION, BALANCING of ENERGIZING. De behandeling begint met een kopje thee en een voeten bad met zuiverend Himalaya zout en de etherische olie van het thema dat u heeft gekozen. Daarna volgt een heerlijke massage en we sluiten af met een fris glaasje water. De behandeling duurt 90 of 120 minuten, afhankelijk of u wel of geen voeten bad wenst.


Bamboe Stoelmassage:

Een nieuwe dimensie in stoelmassage! U wordt gemasseerd met de stevigheid van de bamboestok en de zachtheid van mijn handen. Deze ongeveer 30 minuten durende stoelmassage wordt net als de traditionele stoelmassage over de kleding heen gegeven en tijdens deze behandeling worden rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen, benen en zelfs de voeten gemasseerd.Ontspanningsmassage:

Deze massage is bedoeld om lichaam en geest te ontspannen, het stimuleren van de circulatie en het afvoeren van afvalstoffen. U kunt hierbij denken aan massage van hoofd en gezicht, nek, schouders, armen en handen, buik, rug, benen en voeten.

Bij een eerste afspraak zijn intakegesprek en anamnese gratis en niet bij de gereserveerde tijd inbegrepen. De duur van het gesprek gaat dus niet van uw tijd op de massagetafel af. Heeft u klachten, dan bepalen we tijdens het gesprek bij welke massage u het meest gebaat bent. 


Hotstone massage: (i.v.m. Coronamaatregelen niet mogelijk om te reserveren)

De ultieme 
sleutel naar ontspanning. Deze massage is een cadeautje voor lichaam en geest. Een Hotstone massage wordt gegeven met warme stenen van ongeveer 45 graden en warme massageolie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. 

Deze massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie, draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt lichaam en geest meer in balans.


Stoelmassage:

 

Deze massage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om bij u thuis of in een werkomgeving toe te passen.


Tijdens deze ongeveer 30 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect en u zult zich na de behandeling als herboren voelen.