Behandelingen

Nieuw: Bamboe Stoelmassage:

Een nieuwe dimensie in stoelmassage! U wordt gemasseerd met de stevigheid van de bamboestok en de zachtheid van mijn handen. Deze ongeveer 30 minuten durende stoelmassage wordt net als de traditionele stoelmassage over de kleding heen gegeven en tijdens deze behandeling worden rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen, benen en zelfs de voeten gemasseerd.Nieuw: Kruidenstempelmassage (Sabaaydi): (i.v.m. Coronamaatregelen niet mogelijk om te reserveren)

De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende of activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de werking van de kruidenstempels wordt je lichaam goed gereinigd en doorbloed en je geest heerlijk ontspannen. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden.
Na de behandeling voelt je lichaam weer helemaal ontspannen aan en tintelt het van de energie.


Ontspanningsmassage:

Deze massage is bedoeld om lichaam en geest te ontspannen, het stimuleren van de circulatie en het afvoeren van afvalstoffen. U kunt hierbij denken aan massage van hoofd en gezicht, nek, schouders, armen en handen, buik, rug, benen en voeten.

Bij een eerste afspraak zijn intakegesprek en anamnese gratis en niet bij de gereserveerde tijd inbegrepen. De duur van het gesprek gaat dus niet van uw tijd op de massagetafel af. Heeft u klachten, dan bepalen we tijdens het gesprek bij welke massage u het meest gebaat bent. 


Hotstone massage: (i.v.m. Coronamaatregelen niet mogelijk om te reserveren)

De ultieme 
sleutel naar ontspanning. Deze massage is een cadeautje voor lichaam en geest. Een Hotstone massage wordt gegeven met warme stenen van ongeveer 45 graden en warme massageolie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. 

Deze massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie, draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt lichaam en geest meer in balans.


Stoelmassage:

 

Deze massage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om bij u thuis of in een werkomgeving toe te passen.


Tijdens deze ongeveer 30 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect en u zult zich na de behandeling als herboren voelen.