Behandelingen

Nieuw: De Fireball massage:

Stevige lichaamsmassage met veel aandacht voor bindweefseltechnieken om de doorbloeding van de huid te stimuleren. Ontspanningsmassage:

Bedoeld om lichaam en geest te ontspannen, stimuleren van de circulatie en het afvoeren van afvalstoffen. U kunt hierbij denken aan massage van hoofd en gezicht, nek, schouders, armen en handen, buik, rug, benen en voeten.

Bij een eerste afspraak zijn intakegesprek en anamnese gratis en niet bij de gereserveerde tijd inbegrepen. De duur van het gesprek gaat dus niet van uw tijd op de massagetafel af. Heeft u klachten, dan bepalen we tijdens het gesprek bij welke massage u het meest gebaat bent. 


Hotstone massage:

De ultieme 
sleutel naar ontspanning. Deze massage is een cadeautje voor lichaam en geest. Een Hotstone massage wordt gegeven met warme stenen van ongeveer 45 graden en warme massageolie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. 

Deze massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie, draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt lichaam en geest meer in balans.


Stoelmassage:

 

Deze massage wordt over de kleding heen en volgens Shiatsu technieken uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen gegeven op een speciale ergonomisch gevormde massagestoel. Dat maakt deze massage bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt om bij u thuis of in een werkomgeving toe te passen.


Tijdens deze ongeveer 20 minuten durende massage worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld. De massage heeft zowel een ontspannend, als een verkwikkend effect en u zult zich na de behandeling als herboren voelen.


Reikibehandeling:

 

Deze Japanse energetische techniek werkt met zachte aanraking en wordt over de kleding heen gegeven.


Reiki brengt u balans en ontspanning en bevordert genezing.
Een Reikibehandeling kan verlichting bieden bij bijvoorbeeld stress, slapeloosheid, vermoeidheid en hoofdpijnklachten.